Vad Händer Med Mina Videos?: Vlogg 10

Idag får ni en liten uppdatering om vad som är på gång på YT-kanalen. Gamla projekt kommer att ersättas med nya samt att #DinRap kommer tillbaka inom kort! Om ni vill veta varför, klicka igång videon. Dela den, gilla den, skända den, besudla den!

Senare i veckan ska ni även få se vad mitt kommande performance art-nummer är för något.

På återseende!!

2 tankar om “Vad Händer Med Mina Videos?: Vlogg 10

  1. Hej Håkan,
    Följer dina vloggar osv via facebooksidan sen ett par månader. All respekt nu va, men jag tycker det är synd att du som har 15-20 år eller vad det nu är i rap game som träffat massa stora namn osv sitter och kör typ ”vara rolig”-grejen i ditt content. Snacka om hip hop där du har expertis och tyngd! Bara mina tankar, det finns många som lägger ut sitt liv på youtube så man får ta till vara på det som är unikt för dig. En typ av content jag saknar på youtube i allmänhet som jag tror du kunnat göra bra är (hiphop)skivrecensioner på svenska. Kanske blanda nåt i stil med en ny skiva varannan vecka en klassiker varannan?

    Gilla

    • Hej Thomas! Tack för din input. Jag har faktiskt lite sånt på gång nu. Jag har i tankarna att fixa lite olika listor, typ ”top 5 rappare” osv. Tack för att du tittar och tack för tipsen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s